ΤΗΛ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: 210 5126988

Anima Strath για πουλιά

Πουλιά. Ήχοι & χρώματα που συναρπάζουν!

Ασύλληπτα χρώματα και ακουστική απόλαυση, υπέροχα στον αέρα, στη γη ακόμα και στο νερό.

Τα πουλιά περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο αριθμό ειδών στο ζωικό βασίλειο. Μέχρι σήμερα αριθμούν περισσότερα από 10.000 διαφορετικά είδη. Παρόλο που το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι τα φτερά τους, δεν είναι όλα τα είδη ικανά να πετάνε.
Μερικά είδη είναι μοναδικά στην ταχύτητα, στο κολύμπι ή στην ικανότητα για μακρινές και άψογες καταδύσεις.

Το Τono-Starth προσδίδει στα οικόσιτα πτηνά, όλα εκείνα τα συστατικά που τους εξασφαλίζουν υγεία, ένα γυαλιστερό και με έντονα χρώματα πτέρωμα και αναδεικνύει τις φωνητικές ικανότητές τους στο κελαΐδισμα.
Ακόμα αποκαθιστά το θαμπό και ελλιπές πτέρωμα και ξεπουπούλιασμα, ανεξαρτήτως ψυχογενούς η άλλης αιτιολογίας, ιδίως στους παπαγάλους.
Ειδικά στα περιστέρια, είναι κοινό μυστικό, το ότι αναδεικνύει την εμφάνιση, αντοχή και την ταχύτητα, είτε πρόκειται για «βούτες», είτε για ταχυδρομικά περιστέρια ή περιστέρια αγώνων. Χρησιμοποιείται πριν ή έπειτα από το ζευγάρωμα.


TONO STRATH - ΣΤΑΓΟΝΕΣ 20 ML & ΦΙΑΛΗ 60 ML

Το Τono-Starth προσδίδει στα οικόσιτα πτηνά, όλα εκείνα τα συστατικά που τους εξασφαλίζουν υγεία, ένα γυαλιστερό και με έντονα χρώματα πτέρωμα και αναδεικνύει τις φωνητικές ικανότητές τους στο κελαΐδισμα. Ακόμα αποκαθιστά το θαμπό και ελλιπές πτέρωμα και ξεπουπούλιασμα, ανεξαρτήτως ψυχογενούς η άλλης αιτιολογίας, ιδίως στους παπαγάλους. Ειδικά στα περιστέρια, είναι κοινό μυστικό, το ότι αναδεικνύει την εμφάνιση, αντοχή και την ταχύτητα, είτε πρόκειται για «βούτες», είτε για ταχυδρομικά περιστέρια ή περιστέρια αγώνων. Χρησιμοποιείται πριν ή έπειτα από το ζευγάρωμα.
10-15 σταγόνες* σε 100 ml νερό.
Στα περιστέρια 1 ml σε 2 L νερού κάθε μέρα.
(*30 σταγόνες αντιστοιχούν σε 1ml)
Ζυμοκύτταρο με βότανα χωρίς κυτταρική μεμβράνη και 32% αιθανόλη, 10% Εκχύλισμα βύνης από κριθάρι (χωρίς Γλουτένη), 8g/kg Ακατέργαστη Τέφρα, 56g/kg Ακατέργαστη Πρωτεϊνη, 1g/kg Φυτικές Ίνες, 4g/kg Ακατέργαστα Λίπη, 5g/kg Λυσίνη, >1g/kg Μεθειονίνη
ΟΦΕΛΗ
Χωρίς Γλουτένη - Χωρίς Λακτόζη
61 Δομικά & Θρεπτικά Συστατικά
Ανάλυση Προϊόντος

ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΑΡΕΛΗ
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας Ελλάδας
Λ. Ριανκούρ 7, 115 23 Αθήνα -Τηλ.: 210 5126988